Het restaurant van Chalet Robinson stelt je verschillende opties voor. Reservatie is in dit geval wel verplicht. We aanvaarden bovendien enkel groepsreservaties tot een maand vóór de datum van afspraak.
Voor onze speciale groepsmenu’s is een reservering noodzakelijk.
Wij accepteren alleen reserveringen binnen een maand voor de datum.
Een menu moet worden geselecteerd voor de hele tafel, de keuze van elk moet 3 dagen van tevoren worden gecommuniceerd.
€ 49 / pers. – aan tafel geserveerd – min. 10 pers.
Voorgerechten
Holstein-rundscarpaccio, komkommertartaar, kappertjes, tomaten,
pesto en Parmezaanse kaas
of
In rode biet gemarineerde zalm, crème van mierikswortel, mangotartaar,
avocado
of
Gekonfijte aubergine, bulgur, granaatappel, yoghurt, pesto, tomaten en munt
Hoofdgerechten
Zeebaars met twee pestovarianten, gegrilde asperges en Parmezaanse kaas
of
Traaggegaard kalfsvlees, tian van groenten, truffeljus
of
Auberginelasagne, zongedroogde tomaten, feta, Parmezaanse kaas, mozzarella
Nagerechten
Chocolademoelleux
of
Pavlova met rood fruits
€ 39 / pers. – aan tafel geserveerd – min. 10 pers.
Voorgerechten
Vitello tonnato, gemarineerde kappertjes, kerstomaten, truffelcrème
of
Burrata, erwtengazpacho, munt, basilicum en croutons
Hoofdgerechten
Zwarte koolvis, fondant van prei, look- en kruidenboter
of
Gevogelte, rozemarijnjus, worteltjes met loof en kurkaardappelen
of
Robinsonsalade: avocado, feta, koraallinzen, jonge spinaziescheuten, radijs, zurige vinaigrette
Nagerechten
Crème brûlée met Madagaskar-vanille
of
Panna cotta met rood fruit
€ 19 / pers. – aan tafel geserveerd – voor kinderen onder de 12 jaar
Voorgerecht
Kaasfondue
Hoofdgerecht
Burger, klein slaatje, frieten en ketchup
of
Kipvingers, klein slaatje, frieten en ketchup
Dessert
Twee bolletjes ijs naar keuze (vanille, chocolade, aardbei, framboos)
40 € / pers – En buffet – Min. 30 pers
Belgisch buffet
Luikse salade
Salade van gerookte eendenborstfilet en fijne
geitenkaas
Salade van witloof, appel, geroosterde
hazelnoot
Zalmfilet Bellevue met chimichurri
Rundstartaar
Garnaalkroketten
Luikse balletjes
Gegrilde seizoensgroenten
Gestoomde aardappelen
Italiaans Buffet
Rundscarpaccio, raketsla, Parmezaanse kaas
Buffelmozzarella, citroenolie,
verse kruiden
Rundstartaar op Italiaanse wijze
Charcuterieschotel
Broccolisalade, Sardijnse pecorino
Farfallesalade, rode pesto
Ravioli met truffel
Gegrilde seizoensgroenten
Op zijn Italiaans gesauteerde aardappelen met rozemarijn
40 € p.p. – min. 35 p. – selectie van minibordjes en glaasjes
4 zoute en 2 zoete
Minibordjes – koud
Rundstartaar
Holstein rundscarpaccio, gebakken paddenstoelen,
truffelvinaigrette
Gemarineerde zalm met rode biet en wasabicrème
Minibordjes – warm
Gevulde portobello met feta, ricotta en kruiden
Beignet met vis, curry en krokante groenten
Gefrituurde gamba, chimichurri
Kalfsvlees op lage temperatuur gegaard, gegrilde artisjok met peper
Grijze garnaalkroketten, citroen, gefrituurde boerenkool
Oud Brugge- en truffelkroketjes
Gegrilde aubergines met zwarte look, basilicum, granenmix, houmous
Glaasjes
Risotto met bospaddenstoelen en jonge scheuten
Velouté van butternut, sint-jakobsschelp en espuma van Fourme d’Ambert
Traag gegaard ei, gebakken paddenstoelen, truffelemulsie
Desserts
Crème brulée met vanille
Chocolademousse of pavlova
Tiramisu met speculaas
Rijstpap met karamel en gezouten boter
Mini huisgemaakte wafel (chocolade, karamel of slagroom)
Crumble met peer en kweepeer
BARBECUE AU FEU DE BOIS
42€ | pers – min. min. 45 pers.
Ben je met minder dan 45 personen?
Stuur ons een mailtje!
Vlees & vis
Geel gevogelte gemarineerd in gekonfijte citroen,
bonenkruid, fijne basilicum, koriander
Kraaibiefstuk, chimichurri-saus,
Kalfskefta met granen, muntyoghurt en
salie,
Zeebaarsfilet met sauce vierge
Garnitures chaudes
Venkelhoning & komijn
Courgette met citroentijm
Maïs chimichurri
Aubergine met tahini en oregano
Bloemkool met komijn en rozemarijn
Kerstomaten met salie
Aardappelen, zure room met bieslook
Salades
Quinoa met groene groenten, sumakpeper
Groene bonen, tomaten, feta, za’atar
Salade van vijgen, tuinkers, radijzen, geroosterde
hazelnoot
Romeinse sla, parmezaan
12 – 14.30 u.
18 – 22.00 u.
Kom je met meer dan 10 personen?
Voor groepsmenu’s kunt u contact met ons opnemen via info@chaletrobinson.be.
Of huur je liever de volledige locatie af voor een feest (huwelijk, personeelsfeest, teambuilding, …), klik hier!