In het restaurant van Chalet Robinson hebben we aan alles gedacht om groepen van meer dan 10 personen onder de beste omstandigheden te ontvangen.
Neem alstublieft contact met ons op via e-mail op info@chaletrobinson.be zodat we uw bezoek kunnen organiseren. Om uw ervaring te vergemakkelijken, selecteer alstublieft een menu- of formuletype voor de hele groep. We vragen u ook om individuele keuzes ten minste 3 dagen voor uw reservering door te geven.
Om beschikbaarheid te garanderen, raden we aan om tussen 2 en 4 weken van tevoren te reserveren. Gelieve deze termijn te respecteren, aangezien we prioriteit geven aan privégelegenheden.
Als u overweegt om Chalet te privatiseren voor een speciale gelegenheid (bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag, teambuilding, enz.), ga dan naar onze speciale pagina.
55€ / pers – aan tafel geserveerd – min. 10 pers
Voorgerechten
Garnaalkroketten, emulsie van kokkels
of
Gerookte Holstein rundscarpaccio, gebakken paddenstoelen, parmezaanse kaas
of
Geroosterde portobello met verse tijm en oregano, sjalotjes, hummus, kruidensalade
Hoofdgerechten
Mi-cuit van Zalm met sumak, zaatar, snijbiet, spinazie, tahinisaus
of
Traag gegaard kalfsvlees, mousseline van flespompoen, gebakken paddenstoelen, tijmsaus
of
Orecchiette met oesterzwammen, burrata, zwarte knoflook, bonenkruid
Nagerechten
Chocolademoelleux, bolletje vanille-ijs
of
Crémeux van bergamotcitroen, gekonfijte sinaasappel, granaatappel
45€ / pers – aan tafel geserveerd – min. 10 pers
Voorgerechten
Oud-Brugge kaaskroketten met truffel, verse peterselie, citroen
of
Burrata, auberginekaviaar, rucola pesto, geroosterde hazelnoten
Hoofdgerechten
Borstfilet van Mechelse Koekoek, seldermousseline, geroosterde wortelen,
tijmsaus
of
Gebakken zeebaars, gegrilde aubergines, houmous met kurkuma, honingsaus en tahin
of
Romige polenta met gebakken bospaddenstoelen, flespompoen, parmezaanse kaas
Nagerechten
Crème brulée met vanille
of
Crumble van appel en peer, amandelmelk-ijs
18 € | pers. – aan tafel geserveerd – voor kinderen jonger dan 12
Voorgerecht
Kaaskroketten
Hoofdgerecht
Farfalle met verse tomatensaus
of
Fish & chips met kleine salade, frietjes en ketchup
Dessert
Twee bolletjes ijs naar keuze (vanille, chocolade, aardbei, framboos)
40 € / pers – En buffet – Min. 30 pers
Belgisch buffet
Luikse salade
Salade van gerookte eendenborstfilet en fijne
geitenkaas
Salade van witloof, appel, geroosterde
hazelnoot
Zalmfilet Bellevue met chimichurri
Rundstartaar
Garnaalkroketten
Luikse balletjes
Gegrilde seizoensgroenten
Gestoomde aardappelen
Italiaans Buffet
Rundscarpaccio, raketsla, Parmezaanse kaas
Buffelmozzarella, citroenolie,
verse kruiden
Rundstartaar op Italiaanse wijze
Charcuterieschotel
Broccolisalade, Sardijnse pecorino
Farfallesalade, rode pesto
Ravioli met truffel
Gegrilde seizoensgroenten
Op zijn Italiaans gesauteerde aardappelen met rozemarijn
40 € p.p. – min. 35 p. – selectie van minibordjes en glaasjes
4 zoute en 2 zoete
Minibordjes – koud
Rundstartaar
Holstein rundscarpaccio, gebakken paddenstoelen,
truffelvinaigrette
Gemarineerde zalm met rode biet en wasabicrème
Minibordjes – warm
Gevulde portobello met feta, ricotta en kruiden
Beignet met vis, curry en krokante groenten
Gefrituurde gamba, chimichurri
Kalfsvlees op lage temperatuur gegaard, gegrilde artisjok met peper
Grijze garnaalkroketten, citroen, gefrituurde boerenkool
Oud Brugge- en truffelkroketjes
Gegrilde aubergines met zwarte look, basilicum, granenmix, houmous
Glaasjes
Risotto met bospaddenstoelen en jonge scheuten
Velouté van butternut, sint-jakobsschelp en espuma van Fourme d’Ambert
Traag gegaard ei, gebakken paddenstoelen, truffelemulsie
Desserts
Crème brulée met vanille
Chocolademousse of pavlova
Tiramisu met speculaas
Rijstpap met karamel en gezouten boter
Mini huisgemaakte wafel (chocolade, karamel of slagroom)
Crumble met peer en kweepeer
12 – 14.30 u.
18 – 22.00 u.
Kom je met meer dan 10 personen?
Voor groepsmenu’s kunt u contact met ons opnemen via info@chaletrobinson.be.
Of huur je liever de volledige locatie af voor een feest (huwelijk, personeelsfeest, teambuilding, …), klik hier!