Kom je als groep
Onze groepsmenu’s
Het restaurant van Chalet Robinson stelt je verschillende opties voor. Reservatie is in dit geval wel verplicht. We aanvaarden bovendien enkel groepsreservaties tot een maand vóór de datum van afspraak.
Let op, een reservering is verplicht om ervan te genieten. Wij accepteren alleen boekingen binnen een maand na de datum.
Een menu moet worden geselecteerd voor de hele tafel, de keuze van elk moet 3 dagen van tevoren worden gecommuniceerd.


47 € | pers. – aan tafel geserveerd – min. 10 pers
Voorgerechten
Garnaalkroketten, salade van kruiden en citroen
of
Vitello tonnato, krokantje van parmezaan, kappertjes en jonge scheutens
of
Burrata met kaviaar van aubergine, basilicum, zwarte look en gerookte amandelen
Hoofdgerechten
Rundsvlees met sesam, salade, knapperige groenten, rijst
of
Heek, kerstomaten, olijven, basilicum, jus met gekonfijte citroen
of
Lasagne van zomergroenten, champignons, aubergine, courgette,
gedroogde tomaten, zomertruffel
Desserts
Chocolademoelleux, bolletje vanille-ijs
of
Panna cotta met rood fruit, munt, basilicum
37 € | pers. – aan tafel geserveerd – min. 10 pers
Voorgerechten
Zalm gemarineerd in rode biet, tartaar van mango, komkommer, granaatappel
en venkel met citroen
of
Fondues au vieux Brugge, persil frit et citron
Hoofdgerechten
Filet van maïs-scharrelkip,
salade van courgette-tagliatelle en gedroogde tomaat
of
Zeebrasem met twee pesto’s, gegrilde asperges, rucola, parmezaan en krieltjes
en krieltjes
of
Falafel met rode linzen, zomerse salade, sausje van kaas
en daslook
Desserts
Appeltaart, amandel, bolletje vanille-ijs
of
Crème brûlée met vanille
18 € | pers. – aan tafel geserveerd – voor kinderen jonger dan 12
Voorgerechten
Kaasfondue
Hoofdgerechten
Rundsgehakt, kleine salade, frietjes met ketchup
of
Fish & chips
Dessert
Twee bolletjes ijs naar keuze: vanille, chocolade, aardbei of framboos)
In de buffetten
40 € / pers – En buffet – Min. 30 pers
Belgisch buffet
Luikse salade
Salade van gerookte eendenborstfilet en fijne
geitenkaas
Salade van witloof, appel, geroosterde
hazelnoot
Zalmfilet Bellevue met chimichurri
Rundstartaar
Garnaalkroketten
Luikse balletjes
Gegrilde seizoensgroenten
Gestoomde aardappelen
Italiaans buffet
Rundscarpaccio, rucola, parmezaan
Buffelmozzarella, citroenolie,
verse kruiden
Rundstartaar op z’n Italiaans
Charcuterieschotel
Broccolisalade, Sardijnse pecorino
Farfallesalade, rode pesto
Ravioli met truffel
Gegrilde seizoensgroenten
Gesauteerde aardappelen met
rozemarijn
40 € p.p. – min. 35 p. – selectie van minibordjes en glaasjes
4 zoute en 2 zoete
Minibordjes – koud
Rundstartaar
Carpaccio van Holsteinrund, gebakken champignons, truffelvinaigrette
Gemarineerde zalm met rode biet en wasabicrème
Minibordjes – warm
Gevulde portobello met feta, ricotta en kruiden
Beignet met vis, curry en krokante groenten
Gefrituurde gamba’s met chimichurri,
Kalfsvlees op lage temperatuur gegaard, gegrilde artisjok met peper
Garnaalkroketten, citroen en gefrituurde boerenkool
Fondue van Oud Brugge en truffel
Gegrilde aubergine met zwarte look, basilicum, zaden en humus
Glaasjes
Risotto met bospaddenstoelen en jonge scheuten
Velouté van butternut, sint-jakobsschelp en espuma van Fourme d’Ambert
Ei op lage temperatuur gegaard, gebakken champignons, truffelschuim
Desserts
Crème brûlée met vanille
Chocolademousse of pavlova
Tiramisu met speculaas
Rijstpap met karamel en gezouten boter
Miniwafel met chocolade of karamel of slagroom
Crumble met peer en kweepeer
40 € | pers. min. 45 pers.
Ben je met minder dan 45 personen? Stuur ons een mailtje!
Vlees & vis
Gemarineerde maïskip met gekonfijte citroen, bonenkruid, pistou, koriander
Belgisch Holstein-rund met sumakpeper
Kefta van kalfsvlees en granen, yoghurtsaus met munt en salie
Zalm op één zijde gebakken, kruidensalsa
Warme garnituren
Venkel met honing en karwij
Courgette met citroentijm
Maïs met chimichurri
Aubergine met tahini en oregano
Bloemkool met komijn en rozemarijn
Kerstomaten met salie
Aardappelen met zure room en bieslook
Salades
Quinoa met groene groenten, sumakpeper
Groene bonen, tomaten, feta, za’atar
Salade van vijgen, tuinkers, radijzen, geroosterde
hazelnoot
Romeinse sla, parmezaan
Vegan en vegetarische opties op aanvraag

OPENINGSUREN
Voor maaltijden
12 – 14.30 u.
18 – 22.00 u.

Reserveringen
Kom je met meer dan 10 personen?
Reserveer via info@chaletrobinson.be.
Of huur je liever de volledige locatie af voor een feest (huwelijk, personeelsfeest, teambuilding, …), klik hier!