Het restaurant van Chalet Robinson stelt je verschillende opties voor. Reservatie is in dit geval wel verplicht. We aanvaarden bovendien enkel groepsreservaties tot een maand vóór de datum van afspraak.
Voor onze speciale groepsmenu’s is een reservering noodzakelijk. Wij accepteren alleen reserveringen binnen een maand voor de datum.
Een menu moet worden geselecteerd voor de hele tafel, de keuze van elk moet 3 dagen van tevoren worden gecommuniceerd.
47 € | pers. – aan tafel geserveerd – min. 10 pers
Voorgerechten
Garnaalkroketten, emulsie van kokkels met boter
of
Zachte prei, vinaigrette met curry, pittige yoghurt
of
Gerookte Holstein rundscarpaccio, gebakken paddenstoelen, gekonfijte tomaten met Parmezaanse kaas en hazelnoten
Hoofdgerechten
Traag gegaard kalfsvlees, mousseline van flespompoen, artisjok, poivrade en gratin dauphinois
of
Mi-cuit van zalm, tian van pestogroenten, hazelnoten, spinazie, krieltjes
of
Speltrisotto met seizoenspaddenstoelen, pompoen, Parmezaankrokantje
Desserts
Chocolademoelleux, bolletje vanille-ijs
of
Tarte tatin, gezouten boterkaramel, speculaas-ijs
37 € | pers. – aan tafel geserveerd – min. 10 pers
Voorgerechten
Oud Brugge kaaskroketten, geroosterde pompoen, verse peterselie en citroen
of
Bladerkoekje van auberginekaviaar, gekonfijte ui en geglaceerde wortel
of
Burrata, met tijm geroosterde portobello, auberginekaviaar
Hoofdgerechten
Borstfilet van Mechelse Koekoek, seldermousseline, gekonfijte flespompoen en geroosterde hazelnoten
of
Gebakken zeebaars, gegrilde aubergines, houmous met kurkuma, honingsaus en tahin
of
Romige polenta, gebakken mix van paddenstoelen, Parmezaanse kaas (optie vegan)
Desserts
Crème brûlée
of
Crumble van appel en peer, amandelmelk-ijs
18 € | pers. – aan tafel geserveerd – voor kinderen jonger dan 12
Voorgerechten
Kaasfondue
Hoofdgerechten
Rundsgehakt, kleine salade, frietjes met ketchup
of
Fish & chips
Dessert
Twee bolletjes ijs naar keuze: vanille, chocolade, aardbei of framboos)
40 € / pers – En buffet – Min. 30 pers
Belgisch buffet
Luikse salade
Salade van gerookte eendenborstfilet en fijne
geitenkaas
Salade van witloof, appel, geroosterde
hazelnoot
Zalmfilet Bellevue met chimichurri
Rundstartaar
Garnaalkroketten
Luikse balletjes
Gegrilde seizoensgroenten
Gestoomde aardappelen
Italiaans Buffet
Rundscarpaccio, raketsla, Parmezaanse kaas
Buffelmozzarella, citroenolie,
verse kruiden
Rundstartaar op Italiaanse wijze
Charcuterieschotel
Broccolisalade, Sardijnse pecorino
Farfallesalade, rode pesto
Ravioli met truffel
Gegrilde seizoensgroenten
Op zijn Italiaans gesauteerde aardappelen met rozemarijn
40 € p.p. – min. 35 p. – selectie van minibordjes en glaasjes
4 zoute en 2 zoete
Minibordjes – koud
Rundstartaar
Holstein rundscarpaccio, gebakken paddenstoelen,
truffelvinaigrette
Gemarineerde zalm met rode biet en wasabicrème
Minibordjes – warm
Gevulde portobello met feta, ricotta en kruiden
Beignet met vis, curry en krokante groenten
Gefrituurde gamba, chimichurri
Kalfsvlees op lage temperatuur gegaard, gegrilde artisjok met peper
Grijze garnaalkroketten, citroen, gefrituurde boerenkool
Oud Brugge- en truffelkroketjes
Gegrilde aubergines met zwarte look, basilicum, granenmix, houmous
Glaasjes
Risotto met bospaddenstoelen en jonge scheuten
Velouté van butternut, sint-jakobsschelp en espuma van Fourme d’Ambert
Traag gegaard ei, gebakken paddenstoelen, truffelemulsie
Desserts
Crème brulée met vanille
Chocolademousse of pavlova
Tiramisu met speculaas
Rijstpap met karamel en gezouten boter
Mini huisgemaakte wafel (chocolade, karamel of slagroom)
Crumble met peer en kweepeer
DRIE-KAAS FONDUE
30€ | pers – Min. 4 pers
Fonduepannen aan tafel geserveerd
Fondue met eekhoorntjesbrood, naturel, met tomaat, met tartufata
Schotels met groenten en pickles
Salade met verse kruiden, jonge scheuten en rauwe wintergroenten
Artisanale zilveruitjes en augurken
Chiffonade van vleeswaren
Brood
BUFFET SAVOYARD
39€ | pers – buffet – min. 40 pers
Kaas raclette uit Bagnes
Tartiflette met truffelsmaak, gebraiseerde groene groenten
Vleeswaren en grisonvlees
Kruidensalade, bloemetjes en jonge scheuten
Aardappelpuree met Reblochon
Hoevekip, zacht gegaard met gerookt hooi
Artisanale zilveruitjes en augurken
Zuurdesembrood
Kom je met meer dan 10 personen?
Voor groepsmenu’s kunt u contact met ons opnemen via info@chaletrobinson.be.
Of huur je liever de volledige locatie af voor een feest (huwelijk, personeelsfeest, teambuilding, …), klik hier!