Welkom in Chalet Robinson!

Een unieke en ongewone plek in het hart van het Terkamerenbos

We zijn verheugd u te verwelkomen van maandag tot en met zondag, op het eiland Robinson! Wil je zeker zijn van een plaatsje in Chalet Robinson? Dan is reserveren een goed idee.

Een echt paradijselijk hoekje om te genieten van een uniek moment

Een authentiek kader met een restaurant waar u kunt genieten van een royaal menu met verse, lokale kwaliteitsproducten.
Kom naar Robinson Island, waar ons team je met veel plezier zal verwelkomen en al je culinaire wensen zal vervullen!

Chalet-Robinson-Paradise-Summer
Chalet-Robinson-Event-Flower-Tables

Een belangrijke gebeurtenis om te vieren?
Privatiseer het Chalet!

Het is in een bucolische sfeer dat wij u verwelkomen voor uw bedrijfsevenementen, uw privé evenementen of voor uw bruiloft!

Boten en waterfietsen

Bij Chalet Robinson kan je bootjes huren – identiek aan die in Central Park trouwens – om een tochtje op het meer van het Ter Kamerenbos te maken. Waterfietsen zijn een geweldige activiteit om te delen met vrienden, geliefden of familie!

Uw opmerkingen
Dank u !

 

Uw opmerkingen

Dank u !

Pauline Lambotte
Pauline Lambotte
Lees verder
De plek is charmant. Het was echt heel goed. De prijzen zijn redelijk. Niets aan te merken op de service, we hebben echt een goede avond gehad.
Mireille THOMAS
Mireille THOMAS
Lees verder
De ontvangst en de humor van de kapitein waren echt een wonder. De omgeving is uitzonderlijk. De magische ontvangst, het gevoel bij familie te zijn. En het buffet.... Grandioos, magisch, uitzonderlijk, heerlijk. Mis dit juweeltje gewoon niet.
Marsat Jessie
Marsat Jessie
Lees verder
Een uitzonderlijk kader zowel binnen als buiten, vriendelijk, efficiënt en professioneel personeel en een uitstekende keuken.. Een perfecte organisatie: ze weten snel te werken terwijl ze toch attent en zorgzaam blijven voor de klanten. Een grote dank aan het hele team en aan de groepscoördinatie. Zeker HET BESTE restaurant waarmee ik heb samengewerkt tijdens ons seminarie in Brussel, van de 8 die we hebben bezocht! Ik beveel het aan voor bedrijfsseminaries, zelfs met veeleisende klanten. Ik beveel het ook aan voor andere gelegenheden omdat het een perfecte plek is voor koppels of vriendengroepen. Bravo en nogmaals bedankt!
Syracuse Clyde
Syracuse Clyde
Lees verder
Ik ben erg enthousiast over dit restaurant. Ik heb het heerlijk gehad: de zeebrasem en gegrilde groenten waren heerlijk. De omgeving is heel aangenaam en rustig, een perfect zomers moment op het terras. Een echte aanrader!
Minh anh Dao
Minh anh Dao
Lees verder
We probeerden de brunch, alleen op zondag van 10.30 tot 12.30 uur. Een ruime keuze (koud, warm, zoet/desserts). We waren met een groep en iedereen vond wel iets van zijn gading! Alles was echt heel lekker 🤤 De omgeving is erg mooi, verfijnd. Het personeel was ook allemaal erg aardig.
Paparazzi ex02
Paparazzi ex02
Lees verder
Echt een heerlijke plek om te lunchen. Vriendelijk personeel dat goed voor de bezoekers zorgt. De keuze aan gerechten is enorm, van zoet tot hartig. Heerlijke soep. Ik raad je ten zeerste aan dit restaurant te bezoeken als je in de buurt bent.
Previous
Next

Chalet Robinson in beeld