De Chalet

Ontdek de legende van

De sprookjesachtige Chalet van Ter Kamerenbos

Verlaat je graag de platgereden paden?
Wel, deze plek is mythisch. En dat zeggen we niet zomaar …
Van generatie op generatie worden er verhalen over verteld. Heel wat Brusselaars beweren hier wat bijzonders meegemaakt te hebben.
Ze liepen verloren in het immense Ter Kamerenbos en zagen plots een boot met een kapitein erop verschijnen op het meer. Omhuld door een vreemde mist, reikte de charmante heer hen de hand. In ruil voor een muntstuk, bracht hij hen naar een groen eiland, naar Chalet Robinson.

Vanwaar die naam?
Dat weet niemand eigenlijk zeker. Heel wat mensen onderzochten de oorsprong van deze fascinerende plek en kwamen tot verrassende vaststellingen.
Zo wordt er gezegd dat deze magische maar toch moderne locatie de mensen die per boot overvaren, bedankt met betoverende seizoensgerechten en smakelijke drankjes …
Hier ben je even weg van de wereld. Of je nu gezellig binnen dineert of buiten plaatsneemt.

Om dan weer terug aan boord te gaan, de natuur in!

Chalet Robinson : une multitudes d'activités

Een uitgebreide kaart met verse producten

Capacité

Een warm en efficiënt team om je te bedienen

Een authentiek en uniek kader om je te ontspannen

Wat kan je doen op het eiland van het Ter Kamerenbos?

Tal van activiteiten

Een romantisch uitje als koppel? Een leuke uitstap met vrienden? Of gezellige momenten met het gezin? Bij Chalet Robinson kan het. Maak een wandeling in het park. Bewonder de zwanen, ganzen en eenden op het water. Of trek erop uit met een bootje.
Zodra je voet aan wal zet op het eilandje, kan je petanque spelen, een waterfiets of boot huren, zalig luieren op een ligstoel al nippend van een cocktail, een aperitiefje drinken en wat lekkers eten

Bevalt dit fabuleuze kader je wel? Boek het dan voor je event, je huwelijk, een receptie, … het is allemaal perfect mogelijk!

Chalet Robinson: a multitude of activities

Ontdek onze partners

Van de leveranciers van onze brasserie tot de traiteurs die je evenement doen slagen, we stellen je graag onze zorgvuldig geselecteerde partners voor. Ook zij staan garant voor de beste service!

Logo Choux de Bruxelles
Logo KTCHN
Logo Gio's Strada
Logo Wolf
Logo Gimber
Logo Xtravia
Logo Wolf

Chalet Robinson in beeld

Beleef unieke momenten in het restaurant op het eilandje in het Ter Kamerenbos!