FAQ

Veelgestelde vragen

Nee. We nemen alleen reserveringen aan om te dineren tijdens de specifieke service-uren: tussen 12.00 en 14.30 uur voor de lunch, tussen 18.00 en 22.00 uur voor het diner, om 10.30 uur of om 13.00 uur voor onze zondagse brunch. ’s Middags is geen reservering nodig. Het principe is first come, first served. Om er zeker van te zijn dat we niet zijn afgehuurd, kunt u onze website raadplegen of ons bellen.

We vragen alleen om te reserveren voor de brunch via de website, omdat we vooraf betaling vragen voor alle brunchplaatsen vanwege het te hoge aantal no-shows. Bedankt voor uw begrip. De annuleringsvoorwaarden zijn als volgt: we moeten strikt 48 uur voor de datum en tijd van uw brunch worden geïnformeerd, een voucher ter waarde van het geannuleerde bedrag wordt uitgegeven met een geldigheid van 2 maanden. We doen geen terugbetalingen. U kunt ons telefonisch op de hoogte stellen. Als de lijn bezet is, kunt u dit per e-mail doen.

Nee, we hebben geen wachtlijst. Aarzel niet om ons te bellen voor de service, omdat sommige tafels kunnen annuleren.

We wijzen geen tafels van tevoren toe. Bij aankomst kunt u uw tafel kiezen. Wie het eerst komt, het eerst maalt.

We hebben een semi-privéruimte, de Kennedyzaal, geschikt voor maximaal 15 personen. Als u met meer bent en afgezonderd wilt zijn van de rest van het publiek, bieden we onze zaal op de eerste verdieping te huur aan.

Voor het restaurant openen we reserveringen slechts een maand van tevoren. Het is mogelijk om meer dan een maand van tevoren te reserveren door het hele Chalet Robinson of een deel ervan te huren, door contact op te nemen met traiteur Choux de Bruxelles.

U kunt een cadeaubon kopen voor het bedrag van uw keuze, geldig gedurende één jaar. Om uw aanvraag te doen, kunt u contact met ons opnemen via e-mail op het volgende adres: info@chaletrobinson.be

Op verzoek van onze klanten kunnen we een Bengaals vuurwerk op een van de gekozen desserts plaatsen.

Uw honden zijn welkom als ze aangelijnd, schoon en discreet zijn.

Nee. Uw voertuig kan worden geparkeerd in de verschillende straten in de buurt: av. de la Clairière, av. Diane, av. de Flore, av. de l’Orée. Het parkeertarief is dat van toepassing in de stad Brussel. U moet vervolgens naar de aanlegplaats lopen en de boot naar Chalet Robinson nemen.

Ja. De aanlegsteiger biedt voldoende ruimte voor uw fiets en er is een parkeerplaats voorzien bij aankomst op het eiland.

Ja. We hebben verschillende vegetarische opties op ons menu, en sommige daarvan kunnen worden aangepast naar veganistische versies.

Uw kinderen zijn welkom en er is een kindermenu beschikbaar op onze kaart.

Bancontact, Visa en Mastercard zijn geaccepteerde betaalkaarten. We aanvaarden geen contante betalingen.

Ja. Grote groepen zijn welkom. Er worden formules aangeboden voor groepen van meer dan 10 personen.

Ja. Het dok voorziet in de nodige ruimte voor een rolstoel en het is mogelijk om het restaurant (op de begane grond) en de toiletten te bereiken zonder trappen te hoeven nemen.

De prijs voor de overtocht bedraagt € 1 voor een retour. Dit bedrag draagt bij aan de vergoeding van de veerlieden die u oversteken, evenals aan de kosten voor de installatie en het dagelijks onderhoud om ervoor te zorgen dat de boten goed functioneren.

Nee. De enige manier om Chalet Robinson te bereiken is via het dok dat u over het meer brengt.

De overtocht duurt 3 minuten.

Absoluut. Het restaurant heeft een groot terras. Geef gerust uw voorkeur aan voor een tafel op het terras bij uw reservering.

Nee. We beschikken niet over slaapkamers. Het “Made in Louise” hotel, gelegen aan de Rue Veydt 40, 1050 Brussel, is vlakbij en biedt een zeer gastvrije sfeer.