In het restaurant van Chalet Robinson hebben we aan alles gedacht om groepen van meer dan 10 personen onder de beste omstandigheden te ontvangen.
Neem alstublieft contact met ons op via e-mail op info@chaletrobinson.be zodat we uw bezoek kunnen organiseren. Om uw ervaring te vergemakkelijken, selecteer alstublieft een menu- of formuletype voor de hele groep. We vragen u ook om individuele keuzes ten minste 3 dagen voor uw reservering door te geven.
Om beschikbaarheid te garanderen, raden we aan om tussen 2 en 4 weken van tevoren te reserveren. Gelieve deze termijn te respecteren, aangezien we prioriteit geven aan privégelegenheden.
Als u overweegt om Chalet te privatiseren voor een speciale gelegenheid (bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag, teambuilding, enz.), ga dan naar onze speciale pagina.
55€ / pers – aan tafel geserveerd – min. 10 pers
Voorgerechten
Gemarineerde zalm met biet, romige avocado, venkel en citrus
of
Gerookte holstein rundercarpaccio, groene asperges, stracciatella di bufala, pesto en ingelegde uitjes
of
Pugliese burrata, andalusische gazpacho met fijne croutons
Hoofdgerechten
Tagliata* van rundvlees, chimichurrisauce, rucola, Parmezaanse kaas en mini-aardappelrösti met kruiden
of
Zalmfilet met za’atar, tahinisaus, gegrilde asperges en krielaardappelen
of
Groentelasagne met geitenkaas, zongedroogde tomaat en jonge spinazie
*We raden aan om het vlees saignant te grillen. Dit geldt voor de hele groep en kan niet worden aangepast
Nagerechten
Kokosmousse gekarameliseerde ananas, geroosterde kokosschilfers, chocoladecrumble
of
Citruscheesecake rood fruit en geroosterde amandelen
45€ / pers – aan tafel geserveerd – min. 10 pers
Voorgerechten
Vitello tonnato met truffel kappertjesappels, radijs, zongedroogde tomaaten en parmezaancrumble
of
Oud-brugge kaas kroketten met truffel, peterselie en citroen
Hoofdgerechten
Pollak met twee pesto’s, confit prei, rucola en Parmezaanse kaas
of
Coucou kipfilet, artisjokpuree en krielaardappelen
of
Falafels van rode linzen, saus met feta en yoghurt, kruidensalade (vegan op aanvraag)
Nagerechten
Crème brûlée met vanille
of
Vanille pannacotta, passievrucht en mango
€ 19 / pers. – aan tafel geserveerd – voor kinderen onder de 12 jaar
Voorgerecht
Kaaskroketten
Hoofdgerecht
Pasta with tomato sauce, parmesan
or
Fish & chips met ketchup, huisgemaakte compote
Dessert
Twee bolletjes ijs naar keuze (vanille, chocolade, aardbei, framboos)
SAVOYARD BUFFET
45€ | pers – buffet – min. 45 pers
EXCLUSIEVE DESSERT
Raclette Bagnes
Tartiflette geparfumeerd met truffel, gesmoorde groene groenten
Vleesschotel en « viande des Grisons »
Kruidensalade, bloemetjes en jonge scheuten
Aardappelpuree met Reblochon
Hoevekip, zacht gegaard met gerookt hooi
Artisanale zilveruitjes en augurken
Gerookte kip, rundspastrami en gerookt spek
Zuurdesembrood
47€/pers – buffet voor min. 45 pers.
Gevolgte gemarineerd in gekonfijte citroen, bonenkruid, pistou en koriander
Belgisch Holstein rundvlees met sumakpeper
Kalfskefta met kruiden, munt- en salieyoghurt
Zeebaarsfilet, vierge olie
Vegetarische opties beschikbaar op aanvraag
Warme bijgerechten
Venkelhoning & komijn
Courgette met citroentijm
Chimichurri Maïs
Aubergine tahini, oregano
Bloemkool, komijn, rozemarijn
Tomatenclusters, salie
Aardappel, zure room met bieslook
Salades
Quinoa met groene groenten en sumak
Sperziebonen, tomaten, feta, za’atar
Salade met vijgen, waterkers, radijs, geroosterde hazelnoten
César salade met romaine sla, Parmezaanse kaas
47€ / pers – Buffet – Min. 30 pers
Belgisch buffet
Sla met gerijpte geitenkaas en walnoten
Salade van witloof, appel, geroosterde
hazelnoot
Zalmfilet Bellevue met chimichurri
Rundstartaar
Garnaalkroketten
Erfgoedtomaten met grijze garnalen en kervelmayonaise
Luikse gehaktballetjes
Vlaamse stoof van runderswang
Gegrilde seizoensgroenten
Gestoomde aardappelen
Verse frietjes
Italiaans Buffet
Kalfssaltimbocca met salie
Rundscarpaccio, rucola, parmezaan
Buffelmozzarella, citroenolie,
verse kruiden
Rundstartaar op z’n Italiaans
Cannelloni met ricotta en saus
Charcuterieschotel
Broccolisalade, Sardijnse pecorino
Farfallesalade, rode pesto
Ravioli met truffel
Gegrilde seizoensgroenten
Gesauteerde aardappelen met
rozemarijn
47€ p.p. – min. 35 p. – selectie van bordjes
4 zoute en 2 zoete
Bordjes – koud
Kurkuma hummus, zongedroogde tomaten, komkommer, radijs, granaatappel, verse kruiden
Mini burrata, hazelnootpesto, krokante toast
Gerookte auberginekaviaar, labneh, naanbrood
Zalm tartaar, Granny Smith appel, courgettecrème met curry
Belgische rundstartaar, frietjes
Holstein rundercarpaccio, ricotta- en parmezaancrème, gekarameliseerde rode ui, bieten
Sint-jakobsschelpcarpaccio met citrus, roze peperkorrels, granaatappel
Bordjes – warm
Grijze garnalenkroketten, botersaus met kokkelsap, limoen
Vieux-Brugge en truffelkaasfondue, gefritseerde peterselie, citroen
Zeetongfilets, wortel-gembermousseline, botersaus
Zeebaars, auberginekaviaar met zwarte knoflook, aardappelpuree
Truffelravioli, geroosterde hazelnoten, parmezaan Romige polenta, ricotta, spinazie, parmezaan
Malinese koekoek op lage temperatuur gegaard, tijmsaus, seizoenspaddenstoelen, krielaardappelen
Kalfsschenkel met kruidenkorst, artisjokken, saus van zwarte knoflook
Desserts
Vanille crème brûlée
Chocolademousse
Pavlova met rood fruit
Speculoos tiramisu
Panna cotta met seizoensfruit
Mini wafels en garnituren
Citroenroom, Italiaanse meringue
12 – 14.30 u.
18 – 22.00 u.
Kom je met meer dan 10 personen?
Voor groepsmenu’s kunt u contact met ons opnemen via info@chaletrobinson.be.
Of huur je liever de volledige locatie af voor een feest (huwelijk, personeelsfeest, teambuilding, …), klik hier!