In het restaurant van Chalet Robinson hebben we aan alles gedacht om groepen van meer dan 10 personen onder de beste omstandigheden te ontvangen.
Neem alstublieft contact met ons op via e-mail op info@chaletrobinson.be zodat we uw bezoek kunnen organiseren. Om uw ervaring te vergemakkelijken, selecteer alstublieft een menu- of formuletype voor de hele groep. We vragen u ook om individuele keuzes ten minste 3 dagen voor uw reservering door te geven.
Om beschikbaarheid te garanderen, raden we aan om tussen 2 en 4 weken van tevoren te reserveren. Gelieve deze termijn te respecteren, aangezien we prioriteit geven aan privégelegenheden.
Als u overweegt om Chalet te privatiseren voor een speciale gelegenheid (bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag, teambuilding, enz.), ga dan naar onze speciale pagina.
45€ / pers – aan tafel geserveerd – min. 10 pers
Voorgerechten
Vieux-Brugge kaasfondue, gefrituurde peterselie, citroen
of
Holstein rundercarpaccio, champignons, krokante Parmezaanse kaas, pesto
Hoofdgerechten
Zeebrasem, jonge spinazie, pastinaakpuree, saffraanboter
of
Kippenvol-au-vent, bospaddenstoelen, verse kruiden, huisgemaakte frieten
of
Spelt, emulsie van Parmezaanse kaas en Beaufort, gebakken cantharellen,
groene salade
Nagerechten
Crème brûlée (vegan) met kokosmelk en vanille
of
Pompoenpannacotta, gekaramelliseerde noten
€ 19 / pers. – aan tafel geserveerd – voor kinderen onder de 12 jaar
Voorgerecht
Kaaskroketten
Hoofdgerecht
Pasta with tomato sauce, parmesan
or
Fish & chips met ketchup, huisgemaakte compote
Dessert
Twee bolletjes ijs naar keuze (vanille, chocolade, aardbei, framboos)
SAVOYARD BUFFET
45€ | pers – buffet – min. 45 pers
EXCLUSIEVE DESSERT
Raclette Bagnes
Tartiflette geparfumeerd met truffel, gesmoorde groene groenten
Vleesschotel en « viande des Grisons »
Kruidensalade, bloemetjes en jonge scheuten
Aardappelpuree met Reblochon
Hoevekip, zacht gegaard met gerookt hooi
Artisanale zilveruitjes en augurken
Gerookte kip, rundspastrami en gerookt spek
Zuurdesembrood
47€/pers – buffet voor min. 45 pers.
Gevolgte gemarineerd in gekonfijte citroen, bonenkruid, pistou en koriander
Belgisch Holstein rundvlees met sumakpeper
Kalfskefta met kruiden, munt- en salieyoghurt
Zeebaarsfilet, vierge olie
Vegetarische opties beschikbaar op aanvraag
Warme bijgerechten
Venkelhoning & komijn
Courgette met citroentijm
Chimichurri Maïs
Aubergine tahini, oregano
Bloemkool, komijn, rozemarijn
Tomatenclusters, salie
Aardappel, zure room met bieslook
Salades
Quinoa met groene groenten en sumak
Sperziebonen, tomaten, feta, za’atar
Salade met vijgen, waterkers, radijs, geroosterde hazelnoten
César salade met romaine sla, Parmezaanse kaas
47€ / pers – Buffet – Min. 30 pers
Belgisch buffet
Sla met gerijpte geitenkaas en walnoten
Salade van witloof, appel, geroosterde
hazelnoot
Zalmfilet Bellevue met chimichurri
Rundstartaar
Garnaalkroketten
Erfgoedtomaten met grijze garnalen en kervelmayonaise
Luikse gehaktballetjes
Vlaamse stoof van runderswang
Gegrilde seizoensgroenten
Gestoomde aardappelen
Verse frietjes
Italiaans Buffet
Kalfssaltimbocca met salie
Rundscarpaccio, rucola, parmezaan
Buffelmozzarella, citroenolie,
verse kruiden
Rundstartaar op z’n Italiaans
Cannelloni met ricotta en saus
Charcuterieschotel
Broccolisalade, Sardijnse pecorino
Farfallesalade, rode pesto
Ravioli met truffel
Gegrilde seizoensgroenten
Gesauteerde aardappelen met
rozemarijn
47€ p.p. – min. 35 p. – selectie van bordjes
4 zoute en 2 zoete
Mini koude bordjes
Rundstartaar
Holstein rundscarpaccio, gebakken paddenstoelen, truffel vinaigrette
Gemarineerde zalm met rode biet en wasabicrème
Mini warme bordjes
Gevulde portobello met feta, ricotta en kruiden
Beignet met vis, curry en krokante groenten
Gefrituurde gamba’s met chimichurri,
Kalfsvlees op lage temperatuur gegaard, gegrilde artisjok met peper
Grijze garnaalkroketten, citroen, gefrituurde boerenkool
Oud Brugge- en truffelkroketjes
Gegrilde aubergines met zwarte look, basilicum, granenmix, houmous
Glaasjes
Risotto met bospaddenstoelen en jonge scheuten
Velouté van butternut, sint-jakobsschelp en espuma van Fourme d’Ambert
Traag gegaard ei, gebakken paddenstoelen, truffelemulsie
Nagerechten
Crème brûlée met vanille
Chocolate mousse
Pavlova met rood fruits
Tiramisu met speculaas
Panna cotta met rood fruit
Mini huisgemaakte wafel (chocolade, karamel of slagroom)
Rijstpap met karamel en gezouten boter
12 – 14.30 u.
18 – 22.00 u.
Kom je met meer dan 10 personen?
Voor groepsmenu’s kunt u contact met ons opnemen via info@chaletrobinson.be.
Of huur je liever de volledige locatie af voor een feest (huwelijk, personeelsfeest, teambuilding, …), klik hier!