In het restaurant van Chalet Robinson hebben we aan alles gedacht om groepen van meer dan 10 personen onder de beste omstandigheden te ontvangen.
Neem alstublieft contact met ons op via e-mail op info@chaletrobinson.be zodat we uw bezoek kunnen organiseren. Om uw ervaring te vergemakkelijken, selecteer alstublieft een menu- of formuletype voor de hele groep. We vragen u ook om individuele keuzes ten minste 3 dagen voor uw reservering door te geven.
Om beschikbaarheid te garanderen, raden we aan om tussen 2 en 4 weken van tevoren te reserveren. Gelieve deze termijn te respecteren, aangezien we prioriteit geven aan privégelegenheden.
Als u overweegt om Chalet te privatiseren voor een speciale gelegenheid (bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag, teambuilding, enz.), ga dan naar onze speciale pagina.
55€ / pers – aan tafel geserveerd – min. 10 pers
Voorgerechten
Garnaalkroketten, beurre blanc met kokkelsap, kruidensalade, citroen
of
Gerookte holstein rundcarpaccio, paddenstoelen, sojabonen, parmezaanse kaas
of
Artisjok, gegrilde geitenkaas, pastinaakmousseline, verse kruiden
Hoofdgerechten
Zeebaarsfilet, wortelmousseline met gember, snijbiet, krielaardappelen
of
Tagliata* van rund, snijbiet, sjalotten, parmezaanse kaas, béarnaisesaus, krielaardappelen
of
Wintergroentelasagne met truffel en parmezaanse kaas
*We raden aan om het vlees saignant te grillen. Dit geldt voor de hele groep en kan niet worden aangepast
Nagerechten
Chocolade moelleux met vanille-ijs
of
Appel- en perencrumble, amandelmelk-ijs
45€ / pers – aan tafel geserveerd – min. 10 pers
Voorgerechten
Oud-brugge kaas kroketten met truffel, peterselie en citroen
of
Wortelmousseline met gember, gebrande sjalotten, zadencrumble en parmezaanse kaas
Hoofdgerechten
Doradefilet, mousseline van peultjes, fregola sarda, geroosterde zaden
of
Kippenfilet suprême, geroosterde flespompoen, gebakken paddenstoelen, tijmsaus,
krielaardappelen
of
Romige polenta met truffel, gebakken paddenstoelen, spinazie, parmezaanse kaas (vegan
optie op aanvraag)
Nagerechten
Crème brûlée met hazelnoot
of
Chocolademousse met gekarameliseerde pecannoten
€ 19 / pers. – aan tafel geserveerd – voor kinderen onder de 12 jaar
Voorgerecht
Kaaskroketten
Hoofdgerecht
Pasta with tomato sauce, parmesan
or
Chicken tenders, homemade compote, french fries and ketchup
Dessert
Twee bolletjes ijs naar keuze (vanille, chocolade, aardbei, framboos)
SAVOYARD BUFFET
45€ | pers – buffet – min. 45 pers
EXCLUSIEVE DESSERT
Raclette Bagnes
Tartiflette geparfumeerd met truffel, gesmoorde groene groenten
Vleesschotel en « viande des Grisons »
Kruidensalade, bloemetjes en jonge scheuten
Aardappelpuree met Reblochon
Hoevekip, zacht gegaard met gerookt hooi
Artisanale zilveruitjes en augurken
Gerookte kip, rundspastrami en gerookt spek
Zuurdesembrood
45€/pers – buffet voor min. 45 pers.
Gevolgte gemarineerd in gekonfijte citroen, bonenkruid, pistou en koriander
Belgisch Holstein rundvlees met sumakpeper
Kalfskefta met kruiden, munt- en salieyoghurt
Zeebaarsfilet, vierge olie
Vegetarische opties beschikbaar op aanvraag
Warme bijgerechten
Venkelhoning & komijn
Courgette met citroentijm
Chimichurri Maïs
Aubergine tahini, oregano
Bloemkool, komijn, rozemarijn
Tomatenclusters, salie
Aardappel, zure room met bieslook
Salades
Quinoa met groene groenten en sumak
Sperziebonen, tomaten, feta, za’atar
Salade met vijgen, waterkers, radijs, geroosterde hazelnoten
César salade met romaine sla, Parmezaanse kaas
45€ / pers – Buffet – Min. 30 pers
Belgisch buffet
Luikse salade
Salade van gerookte eendenborstfilet en fijne
geitenkaas
Salade van witloof, appel, geroosterde
hazelnoot
Zalmfilet Bellevue met chimichurri
Rundstartaar
Garnaalkroketten
Luikse gehaktballetjes
Gegrilde seizoensgroenten
Gestoomde aardappelen
Verse frietjes
Italiaans Buffet
Kalfssaltimbocca met salie
Rundscarpaccio, rucola, parmezaan
Buffelmozzarella, citroenolie,
verse kruiden
Rundstartaar op z’n Italiaans
Cannelloni met ricotta en saus
Charcuterieschotel
Broccolisalade, Sardijnse pecorino
Farfallesalade, rode pesto
Ravioli met truffel
Gegrilde seizoensgroenten
Gesauteerde aardappelen met
rozemarijn
45€ p.p. – min. 35 p. – selectie van minibordjes en glaasjes
4 zoute en 2 zoete
Minibordjes – koud
Rundstartaar
Holstein rundscarpaccio, gebakken paddenstoelen, truffel
vinaigrette
Gemarineerde zalm met rode biet en wasabicrème
Minibordjes – warm
Gevulde portobello met feta, ricotta en kruiden
Beignet met vis, curry en krokante groenten
Gefrituurde gamba’s met chimichurri,
Kalfsvlees op lage temperatuur gegaard, gegrilde artisjok met peper
Grijze garnaalkroketten, citroen, gefrituurde boerenkool
Oud Brugge- en truffelkroketjes
Gegrilde aubergines met zwarte look, basilicum, granenmix, houmous
Glaasjes
Risotto met bospaddenstoelen en jonge scheuten
Velouté van butternut, sint-jakobsschelp en espuma van Fourme d’Ambert
Traag gegaard ei, gebakken paddenstoelen, truffelemulsie
Nagerechten
Vanille crème brûlée
Chocolademousse of pavlova
Tiramisu met speculaas
Rijstpap met karamel en gezouten boter
Mini huisgemaakte wafel (chocolade, karamel of slagroom)
Panna cotta met rood fruit
12 – 14.30 u.
18 – 22.00 u.
Kom je met meer dan 10 personen?
Voor groepsmenu’s kunt u contact met ons opnemen via info@chaletrobinson.be.
Of huur je liever de volledige locatie af voor een feest (huwelijk, personeelsfeest, teambuilding, …), klik hier!