Menu
Raclette en Savoyards buffet
RACLETTE VAN BAGNES
GEKRUIDE TARTIFLETTE
GEGRATINEERDE CROZETS MET TRUFFEL
GEROOKTE KIP, PASTRAMI VAN RUNDVLEES EN GEROOKT SPEK
AARDAPPELPUREE MET REBLOCHON
SEIZOENSGROENTEN
PLATEAU MET VERSCHILLENDE GERIJPT VLEES EN GRISONSVLEES
SALADE VAN KRUIDEN, BLOEMEN EN JONGE SCHEUTEN
KLEINE UIEN EN AMBACHTELIJKE AUGURKEN
UIEN- EN MANGOCHUTNEY
ZUURDESEM BROOD
KWEEKEI
ASSORTIMENT VAN GEDROOGD FRUIT
***
ROBINSON WAFELS MET EEN ASSORTIMENT VAN TOPPINGS
(WARM CHOCOLADE, SLAGROOM, SUIKER, CARAMEL, SPECULAAS, CONFITUUR)
PRIJS: € 45/pers incl. btw, exclusief drankjes
Fondue en verleidelijke bijgerechten*
PORCINI, NATUREL OF TARTUFATA FONDUE
INGELEGDE GROENTEGERECHTEN
SALADE MET VERSE KRUIDEN EN SCHEUTEN, WINTERGROENTEN
KLEINE UIEN EN AMBACHTELIJKE AUGURKEN
PLATEAU MET AMBACHTELIJKE VLEESWAREN IN PLAKJES
DROOG BROOD
***
ROBINSON WAFELS MET EEN ASSORTIMENT VAN TOPPINGS
(WARM CHOCOLADE, SLAGROOM, SUIKER, CARAMEL, SPECULAAS, CONFITUUR)
*4 personen minimaal per tafel en per fonduekeuze